Τα πολλά λόγια και οι θεωρίες δεν έχουν ούτε σημασία, ούτε και αξία.
Από τέτοια έχουν… μπουχτίσει οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ εδώ και ένα χρόνο ενώ η ουσία που μετρά, πότε δεν τους ήταν ουσιαστική.
Σήμερα η ομάδα τους καλείται να δείξει και να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, παρά το κακό της ξεκίνημα.
Κόντρα στις πρώτες προβλέψεις που έχουν θέσει νοκ άουτ το ΑΠΟΕΛ από το γκρουπ των διεκδικητών, είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, μία ευκαιρία να στείλουν διαφορετικό μήνυμα.
Προϋπόθεση όμως, να παίξουν πι ποδοσφαιριστές, αξιόλογο ποδόσφαιρο και να πάρουν αποτέλεσμα μέσα σε μία δύσκολη έδρα.
Το ξέρει και ο Σωφρόνης, ότι για να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να βρει τρόπο να αποδράσει με βαθμολογικό όφελος από αυτό το ματς.
Έχει ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο ποσοστό η πιθανή 11άδα του Κύπριου προπονητή. Ο Μιχαήλ στα δοκάρια, Καρώ, Σάβιτς, Πολυκάρπου στην άμυνα, Σαμπάλα και Θεοδώρου τα φουλ μπακ, Λουντέμο ή Νταουσβίλι και Σόουζα δίδυμο στη μεσαία γραμμή με πιο προωθημένο τον Ντανίλο και οι Κβιλιτάια, Νατέλ επιθετικό δίδυμο.
Γύρω στους 800 φίλους τους θα έχουν στη βόρεια κερκίδα οι ποδοσφαιριστές και καλούνται να μην τους απογοητεύσουν με την απόδοση και το αποτέλεσμα.
ΑΠΟΕΛ: Θέλεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα; Απόδειξε το!
