Ο Μπρούνο Σάντος αποτελεί μια από τις βασικότατες μονάδες της φετινής ΑΕΛ έχοντας μάλιστα ξεκινήσει την χρονιά πάρα πολύ καλά. Ο Βραζιλιάνος ήδη μετράει ένα γκολ και μια ασσίστ στα παιχνίδια, ενώ η αποτελεσματικότητα του στο μαρκάρισμα φέτος είναι κάτι που ξεχωρίζει. Όχι άδικα, θεωρείται εκ των κορυφαίων σε απόδοση της ομάδας σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές.

Ο δυναμικός ακραίος μπακ παρουσιάζεται αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά και οπωσδήποτε βελτιωμένος. Βλέπαμε πέρσι τον Σάντος να κάνει κάποια λάθη αλλά να παίζει αρκετά στα όρια, ή ακόμη να ξεχνιέται κάποιες φορές στην επίθεση.

Αυτό δεν συμβαίνει φέτος με τον Βραζιλιάνο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και να βάζει δύσκολα στον προσωπικό του αντίπαλο. Πέραν τούτου η συνεισφορά του στην επίθεση είναι επίσης σημαντική. Είπαμε και πριν μετράει γκολ και ασσίστ ήδη ενώ έχει πράγματι ποιήσει 4-5 τελικές προσπάθειες κάτι που δεν είχε κάνει σε όλη την περσινή χρονιά.

Το νέο λοιπόν βέρσιον του Σάντος σαφέστατα και αρέσει αφού προφανώς έχει προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο με την ομάδα και νοιώθει και κ ίδιος πολύ πιο άνετα πλέον.

Αριστείδου Μιχαήλ