Η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει την ΠΑΕΕΚ με 3-1 σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο πάγκος της ομάδας και να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της. Οι γαλαζοκίτρινοι βρέθηκαν νωρίς να κυνηγούν το σκορ, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν όπως έπρεπε στο πρώτο μέρος και έτσι ο Ντούσαν Κέρκεζ ήξερε ότι έπρεπε να κάνει δραστικές αλλαγές. Όπερ και εγένετο με την ΑΕΛ να πετυχαίνει τρία γκολ και να παίρνει μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα, φαρδιά υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή.

Δυο γκολ ο Μαίντεβατς και ένα ο Μάζουρεκ μετά από πάσα του Ρέινολτς, όλοι τους είχαν περάσει ως αλλαγή, με την ΑΕΛ να δείχνει ότι φέτος διαθέτει και το βάθος στον πάγκο. Κάτι που προφανώς θα της χρειαστεί αν θέλει η ομάδα να παραμείνει στα ψηλά και να διεκδικήσει κάτι από τον φετινό μαραθώνιο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έβαλε και αυτός την υπογραφή του στην ανατροπή της ομάδας τους καθώς άφησε την πεπατημένη των προηγούμενων παιχνιδιών, όσο αφορά τις αλλαγές σε πρόσωπα και εκμεταλλεύτηκε το ρόστερ που διαθέτει, παίρνοντας μια νίκη που αναμένεται θα λειτουργήσει πιο ευεργετικά ίσως και από νίκη σε ντέρμπυ. Πολύ περισσότερο με τον τρόπο που ήρθε και στην χρονική της στιγμή.

Πλέον οι γαλαζοκίτρινοι μπορούνε να πάνε στην διακοπή πιο ήρεμοι και να ετοιμαστούν για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ