H αλλαγή προπονητή δεν άλλαξε την κατάσταση στον Ατρόμητο, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν έπεισε και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Άρη μέσα στο Περιστέρι. Στον ένα βαθμό ισοβαθμούν πλέον οι δύο ομάδες καθώς ο Άρης έχει την τιμωρία των -6.
Στο 9ο λεπτό το σουτ του Μουνίθ πέρασε μόλις έξω και στην επόμενη φάση ο Άρης άνοιξε το σκορ. Οι «κίτρινοι» άλλαξαν ωραία την μπάλα από πλάγια και δεξιά, με τον Σούντγκρεν να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον Μαντσίνι και αυτός με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1.
Στο 15’ ο Καμαρά έβαλε την προβολή αλλά ο Πίριτς μπλόκαρε και στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μουνίθ βρήκε όμορα τον Κουλούρη που νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Κουέστα και στη συνέχεια της φάσης, ο Σπιριντόνοβιτς αστόχησε από ιδανικό σημείο.
Στο 35’ το σουτ του Ματέο Γκαρσία πέρασε μόλις έξω ενώ στο 43’ ο Άρης σκόραρε με τον Εντιαγέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, όπως κι εκείνο του Καμαρά στο 45’.
Και στο 45+3’ ο Ατρόμητος σχεδόν από το πουθενά, έφτασε στο γκολ. Ο Σάλομον έβγαλε για τον Κουλούρη, εκείνος νικήθηκε ξανά από τον Κουέστα αλλά ο Σπιριντόνοβιτς πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 1-1.
Στο 49’ ο Περράκης πήγε στο VARγια πιθανό πέναλτι σε χέρι του Παπαδόπουλου αλλά δεν έδωσε κάτι, καθώς η μπάλα είχε βρει πρώτα πόδι του αμυντικού του Ατρομήτου.
Στο 55’ το μακρινό σουτ του Σάσα έφυγε μόλις έξω και στο 57’ ο Κουέστα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε τακουνάκι του Κουλούρη. Τελικά στο 59’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, ο Κουλούρης βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Περράκης έδωσε το πέναλτι. Ο Γκάμα εκτέλεσε το πέναλτι, ο Πίριτς βρήκε την μπάλα αλλά εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-2.
Ο Ατρόμητο κατέρρευσε ουσιαστικά από εκείνο το σημείο κι έπειτα και στο 75’ ο Παπαδόπουλος έκανε το λάθος, ο Γκαρσία έκλεψε στο ύψος του κέντρου, έφυγε γρήγορα μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Πίριτς κάνοντας το 1-3.
Στο 68’ ο Κουέστα έσωσε και πάλι μετά από σουτ του Κουλούρη ενώ στο 74’ ο Δεληζήσης έδιωξε δυο φορές πάνω στη γραμμή μετά από προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου. Μάλιστα η φάση εξετάστηκε από το VARκαθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά ο Περράκης είδε και μόνος του τη φάση κι έδειξε κόρνερ.
Στο 90+5′ μετά από κεφαλιά του Κουλούρη, ο Μπεντινέλι δεν μπόρεσε για λίγο να βρει την μπάλα και να σκοράρει.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γεώργιος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Καστελάνο, Ντένιτς, Στρούγγης (85’ Πιζάνο), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς (85’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ, Μαντσίνι (25’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (85’ Άλι), Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς).