Κλείνουν αυτιά και προχωρούν στην Ομόνοια. Μπορεί αυτές τις ημέρες τα περισσότερα να περιστρέφονται γύρω από το κομμάτι της διαιτησίας, όμως από την πρώτη στιγμή ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του έβαλαν στην «ακίδα» το ερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο.
Ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει οι «πράσινοι» να βελτιώσουν αρκετά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, να γίνουν πιο δημιουργικοί και να αποδείξουν, κυρίως στους εαυτούς τους, ότι διαθέτουν την ομάδα για να παραμείνει στο υψηλότερο σκαλοπάτι.
Μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους, πλην από τα δημιουργικά χαρακτηριστικά που έλειπαν και αμυντικές αδυναμίες, όμως υπάρχει η πεποίθηση πως αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί αισθητά το επόμενο διάστημα.
Έχει όμως και απουσίες να διαχειριστεί ο Χένινγκ Μπεργκ και τελευταία προστέθηκε αυτή του Γκόμεθ που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα. Θέση την οποία αναμένεται να πάρει ο Σέχου, λόγω και των απουσιών των Κούσουλου και Μιξ, εκτός κι αν βγάλει από την… εξωτερική το «χαρτί» Χάμπος ο Νορβηγός.

Δεν θα μας εκπλήξει πάντως ο Μπεργκ αν προχωρήσει σε αυτή τη λύση, απλά ο Νιγηριανός διεκδικεί επίσης μία θέση στο αρχικό σχήμα, είτε στη μεσαία γραμμή είτε στο δεξί αμυντικό άκρο.
Βέβαια, υπάρχει και η επιπλέον επιλογή του Παπουλή για το παιχνίδι της Κυριακής, έτσι όλα θα ξεκαθαρίζουν μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις…

Κύπρος Εγγλέζος