Πριν από λίγο καιρό όταν δεν μπορούσε να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, λέγαμε πως από την ΑΕΚ έλειψε ο καλός Ιβάνοβιτς. Μετά όμως, και το θέμα που προέκυψε με την υγεία του, η απουσία του έγινε ακόμη πιο αισθητή. Η ΑΕΚ στερήθηκε γενικότερα τις υπηρεσίες του Σέρβου και πλέον έφτασε η ώρα να τον… υποδεχθεί ξανά.
Ο Ιβάνοβιτς βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του ακόμη και στο παιχνίδι με την Krasava ENY, καθώς ήταν στο όριο για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Σεγιές προτίμησε να μην ρισκάρει θέλοντας να τον έχει απόλυτα έτοιμο και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία και αυτό έκανε.
Ο χρόνος που του δόθηκε φαίνεται πως ήταν αρκετός και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Αυτή είναι η μία δεδομένη επιστροφή για την ΑΕΚ, με την άλλη να αφορά τον Αντερέγκεν.
Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Σεγιές, σε μια χρονική στιγμή που η ΑΕΚ επιβάλλεται να έχει ξανά περισσότερες επιλογές και ειδικά με την ποιότητα του Ιβάνοβιτς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 51ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗ BALLA:





















