Μοιρασιά… στο «Ανοέτα»!

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο «Ανοέτα». Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Λιόν βρήκε την απάντηση μετά την ανάπαυλα και απέφυγε την ήττα για το τελικό 1-1, με τους Γάλλους να φτάνουν τους επτά βαθμούς και τους Βάσκους τους πέντε

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπήκε πιο δυνατά και στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπαρενετσέα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Όρι Όσκαρσον με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Λιόν ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 54’. Ο Κορεντίν Τολισό αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα που δέχθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 73’, η Σοσιεδάδ είχε σημαντική ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα, όμως ο Γκρέιφ απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέρχιο Γκόμεθ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μαρέρο, Αραμπούρου, Θουμπέλδια, Σαρ, Γκόμεθ, Γκοροτσατέγκι, Ερέρα, Μπαρενετσέα (79’ Μαρίν), Γκουέδες (66’ Οτσιένγκ), Ογιαρθάμπαλ, Όσκαρσον (79’ Σούτσιτς).

ΛΙΟΝ: Γκρέιφ, Ατεκάμε, Μπάχερ, Κλάιφερτ, Άμπνερ, Μπίντστρουπ (75’ Νάρτεϊ), Τέσμαν, Τολισό, Μπουντάς, Μερά (Ροντρίγκες), Νακαμούρα (67’ Ντουρανβίλ)

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business