Η πρωτιά του Παναγιώτη Ανδρέου και η 3άδα που τον ακολουθεί…

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, έχουν καταγράψει πάνω από 600 λεπτά συμμετοχής στους πρώτους οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και αποτελούν βασικά γρανάζια στην «πράσινη» μηχανή του Χένινγκ Μπεργκ.

Πρώτος στην σχετική λίστα, ο Παναγιώτης Ανδρέου. Ο νεαρός Κύπριος μέσος δεν βγαίνει ποτέ από την αρχική εντεκάδα του Μπεργκ και μέχρι στιγμής μετρά 697 λεπτά. Ακολουθεί ο κεντρικός αμυντικός, Λουμπομίρ Σάτκα με 675 λεπτά και λίγο πιο πίσω βρίσκεται ο Κεβίν Ντουβέρν με 649 λεπτά συμμετοχής. Την τετράδα συμπληρώνει ο Εβάντρο. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 609 λεπτά.

Αυτή η τετράδα παικτών της Ομόνοιας, τράβηξε το περισσότερο «κουπί» όσον αφορά τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αποτελούν βασικές μονάδες στο πλάνο του Μπεργκ και αυτό αποτυπώνεται μέσα από τους σχετικούς αριθμούς.

Αντώνης Κέστας

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business