Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ομόνοιας με πέντε απουσίες…

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, για τον εκτός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση (08/11, 16:00). Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπάλκοβετς, Νεγκό, Χρίστου και Κακουλλής όπως και ο τιμωρημένος Τανάσε.

Αναλυτικά:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (08/11, 16:00) εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Καμίνσκι, Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Ακιντόλα, Εβάντρο, Μάριτς, Μπράουερς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Σάτκα, Βίκτωρος, Ανδρέου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης, Χριστόφορου, Ντουβέρν, Ντιόνι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business