Στα περισσότερα διαστήματα, η Μπενφίκα ήταν ανώτερη. Από την άλλη η Ομόνοια, έδειξε πως μπορεί να γίνει απειλητική στην κόντρα επίθεση.
Η Μπενφίκα μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε την κατοχή, πίεσε την Ομόνοια και κατάφερε στο 14ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Ετσεβερί και ενώ η μπάλα είχε χτυπήσει και στον Νεγκό, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Μέχρι το 20ο λεπτό, οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι ενώ στην συνέχεια η Ομόνοια ισορρόπησε το ματς, φτιάχνοντας και τέσσερις τελικές με σουτ των Κακουλλή, Εβάντρο, Ανδρέου και Μοντνόρ.
Η Ομόνοια αφού είδε πως μπορεί να απειλήσει την Μπενφίκα, κατάφερε στο 42ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μοντνόρ με μαγικό τρόπο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μπα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κακουλλή ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1.
Με εξαίρεση το πρώτο 20 λεπτό η Ομόνοια πατούσε αρκετά καλά, περιορίζοντας την ποιοτική Μπενφίκα.





















