Παναθηναϊκός: Αποθέωση για το Τριφύλλι από την ισπανική «AS»

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με το απόλυτο 4/4 τη φετινή EuroLeague, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ισπανική «AS», που έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Η ισπανική «AS» έβγαλε το… καπέλο στον Παναθηναϊκό για το ιδανικό του ξεκίνημα στη φετινή EuroLeague! Το Τριφύλλι μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και η πασίγνωστη εφημερίδα χαρακτήρισε τους Πράσινους ως «Τέρας» που επέστρεψε, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ματίας Λεσόρ.

Κύρια αφορμή της αναφοράς της ήταν η επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με 92-74 στο «T-Center». Επιπρόσθετα, το σχετικό δημοσίευμα καταπιάνεται με την απουσία του Ναν, τις τακτικές του Ζοτς αλλά και με τον Έργκιν Άταμαν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το πράσινο τέρας επέστρεψε! Ο Παναθηναϊκός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μια μηχανή που διαλύει τους αντιπάλους της. Η απάθεια με την οποία ολοκληρώθηκε η εποχή του Αταμάν στην Αθήνα, ξεχάστηκε γρήγορα. Η άφιξη του Σέρβου προπονητή, μαζί με αρκετές ηχηρές μεταγραφές, άλλαξε άμεσα την ψυχολογία του συλλόγου, που φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτός ο Παναθηναϊκός διψά για δόξα. Και απέναντι στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους δεν έδειξε κανένα έλεος. Λεσόρ παρέδιδε μαθήματα άμυνας, βγαίνοντας πάνω στους περιφερειακούς και μετατρέποντας τη ρακέτα σε απροσπέλαστο τείχος».

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business