Αποκαλύφθηκε… καυγάς στο ημίχρονο του Κόμο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ένταση φέρεται να επικράτησε στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Κόμο, με τον Μάικλ Κάρικ να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση του Ματέους Κούνια.

Η απόφαση του Άγγλου τεχνικού να αποσύρει τον Βραζιλιάνο προκάλεσε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οργισμένη αντίδραση, με το τεταμένο κλίμα να διατηρείται ακόμη και μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάικλ Κάρικ και ο Ματέους Κούνια είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Κόμο, με αφορμή την απόδοση του Βραζιλιάνου επιθετικού στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Άγγλος τεχνικός φέρεται να εξέφρασε με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο τη δυσαρέσκειά του, προκαλώντας την αντίδραση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν οργισμένες κουβέντες μέσα στα αποδυτήρια. Η κατάσταση επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα, ο Κούνια αντικαταστάθηκε από τον Αμάντ Ντιαλό, ενώ την ίδια στιγμή ο Κάρικ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τον Κάρλος Μπαλεμπά αντί του Αντρέι Σάντος, επιχειρώντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, η οποία βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 1-0.

Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα στους δύο δεν φαίνεται να ξεκίνησε στα αποδυτήρια. Κατά η διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής είχαν ήδη μία ιδιαίτερα ζωηρή ανταλλαγή απόψεων στον αγωνιστικό χώρο, σε διακοπή του παιχνιδιού. Λίγο αργότερα, ο Κάρικ εμφανίστηκε εκνευρισμένος και με ακόμη μία απώλεια κατοχής της ομάδας του.

Ο  Βραζιλιάνος δεν έκρυψε την οργή του για την αντικατάσταση, ενώ το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παρέμεινε τεταμένο ακόμη και μετά το τελευταίο σφύριγμα. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τους εμπλεκομένους που να επιβεβαιώνει όσα φέρονται να συνέβησαν στην ανάπαυλα.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι αλλαγές δεν έφεραν την επιθυμητή αντίδραση. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας πέτυχε τρία ακόμη τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τάσο Δουβίκα, τον Νίκο Πας και τον Χακόμπο Ραμόν να ολοκληρώνουν τη μεγάλη νίκη των Ιταλών. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ.

Η ήττα άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» χωρίς νίκη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την πίεση προς τον Κάρικ. Και με τα προβλήματα να μην περιορίζονται πλέον στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, η διαχείριση των αποδυτηρίων εξελίσσεται σε ακόμη μία δύσκολη δοκιμασία για τον Άγγλο τεχνικό.

Πηγή:england365.gr

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business