Τους δικαιώνει το αρχικό ξεκίνημα…

Συμβαίνει (σήμερα) στην ομάδα της ΑΕΛ. Κυριαρχεί χαμόγελο αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα έχει 9 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές και αφού έδωσε ήδη τρία ντέρμπι με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Πάφο FC.

Μπορεί ο…εφιάλτης του 6-0 από το ΑΠΟΕΛ να βασάνισε για αρκετές μέρες την ομάδα αλλά η αντίδραση ήταν κατάλληλη με τις δύο σερί νίκες.

Αν με τη Νέα Σαλαμίνα, η απόδοση έδειξε να ήταν επηρεασμένη από τον αγώνα στο ΓΣΠ, αυτό δεν συνέβηκε στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Εκεί όπου ο Ούγκο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, έστειλαν πειστικό μήνυμα για της δυνατότητες της φετινής ΑΕΛ.

Μία ομάδα που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της, αναγνωρίστηκε από τον αντίπαλο προπονητή και θαυμάστηκε από κάθε φίλαθλο που είδε τον αγώνα στο γήπεδο ή τηλεοπτικά.

Με την πάροδο του χρόνου, η ΑΕΛ δείχνει να συμβιβάζεται με τα γνωστά προβλήματα που ήταν οι δύο σοβαροί τραυματισμοί των Γκομίς, Τσατάκοβιτς και η τιμωρία του Καφού.

Δικαίως μετά τον αγώνα της Παρασκευής, ήταν πλατιά τα χαμόγελα σε όλους όσους έχουν συμβολή στη δημιουργία της φετινής ομάδας.

Επόμενος αντίπαλος η Ομόνοια 29 Μαΐου την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ΆλφαΜέγα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business