Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους μίλησε στο ραδιόφωνο ΣΠΟΡ FM 95.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, την ήττα από την ΑΕΛ, τη διακοπή του πρωταθλήματος και τα παράπονα των ομάδων για τη διαιτησία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την ήττα από την ΑΕΛ:
«Νομίζω, είναι πολύ γρήγορα να μιλάμε για αστάθεια ομάδων, διότι βλέπουμε ότι έχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί. Στο τελευταίο παιχνίδι είμασταν κατώτεροι και δίκαια νίκησε η ΑΕΛ. Είναι κάτι που δεν μπορούμε ιδιαίτερα να εξηγήσουμε, δεν είμαστε μαθημένοι να έχουμε κακές εμφανίσεις. Περιμένουμε ότι θα έχουμε ευκαιρίες, δεν το κάναμε αλλά αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και εύχομαι να είμαι απλά μια μεμονωμένη εμφάνιση, η συγκεκριμένη».
Για τη συνέχεια:
«Το λέγαμε από πριν ότι αναμένουμε να πάμε στην διακοπή, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες και να έχουμε επιστροφές. Θέλαμε να πάμε με τη νίκη στην διακοπή, δεν έγινε αυτό.
Θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό όλων μας, είχαμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αυτή η ομάδα έχει δείξει πόσο καλό ποδόσφαιρο παίζει και γι’ αυτό μας προβλημάτισε η εμφάνιση της Παρασκευής. Όμως θα δουλέψουμε και θα καταλάβουμε τι γίνεται, για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα μας έχει δείξει πόσο δύσκολο θα είναι».
Για τις επιστροφές:
«Έχουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές και αναμένουμε ότι οι περισσότεροι θα είναι πίσω με την επανέναρξη, εκτός των Γκόρτερ, Κυριακίδη και Ζάζα που έχουν μακροχρόνιους τραυματισμούς. Ο Κορέια αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένουμε να επιστρέψει…».
Αν θα κάνει κάποια κίνηση η ομάδα:
«Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Είναι απόφαση των υπεύθυνων ότι είναι πολύ καλή η ομάδα μας και δεν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη με άνεργο ποδοσφαιριστή, το ρόστερ μας έχει κλείσει».
Για τον Νικόλα Ιωάννου που δεν κλήθηκε στην Εθνική:
«Δεν θέλουμε να πούμε οτιδήποτε, είναι απόφαση του προπονητή της εθνικής. Ο Νικόλας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Εθνική. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής, έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως, στην θέση του Νικόλα δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος».
Για το αν θα δώσει κάποιο φιλικό η ομάδα:
«Το πιο σημαντικό είναι να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας, δεν θα δώσουμε κάποιο φιλικό».
Για τη διαιτησία:
«Δεν θέλω να είμαι έντονος. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μία από τις πολύ λίγες ομάδες, η οποία συζητά για ξένους διαιτητές. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται, ότι από τις 14 ομάδες οι 10 συζητάνε για τη διαιτησία ανεξαρτήτου αποτελέσματος, σίγουρα δεν βοηθάει.
Εμείς ως Πάφος, έχουμε κρατήσει ένα επίπεδο γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ο καθένας συζητά, όμως, μόνο για τα δικά του και όχι για όλα τα λάθη.
Η ΑΕΚ συζητούσε για ένα πέναλτι, όχι, όμως, για το δικό μας. Έχουμε όλοι ευθύνη, για το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όταν δίνεις τροφή στους φιλάθλους δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα και εύχομαι κάποιοι να το καταλάβουν.
Υπάρχει κάποιος με αυτά που συμβαίνουν να θέλει να γίνει διαιτητής στην Κύπρο; Μιλήσαμε με την ΚΟΠ στο δείπνο και είπαμε να έρθουν σε κάποια παιχνίδια ξένοι VARίστες, για να δούμε πως θα πορευτούμε στην συνέχεια».





















