Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη πρόκριση της Πάφος FC στη League Phase του Conference League. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του απέναντι στη Ντιναμό Σίτι, στην αντίδραση και την υπομονή που έδειξε στην παράταση, στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
«Είχαμε κάνει αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα, η Ντιναμό είναι μια καλή ομάδα, με πάθος και οργάνωση. Ισοφαριστήκαμε στο τέλος, όμως μετά δείξαμε πνεύμα και υπομονή στην παράταση και αυτό ήταν το κλειδί για να πάρουμε την πρόκριση».
«Ήμασταν αρκετά άτυχοι τον τελευταίο καιρό με τους τραυματισμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσοι αγωνίστηκαν, όμως, έδωσαν το 100% και αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε αρκετούς αγώνες μπροστά μας και θα παλέψουμε για να διαπρέψουμε. Θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε τόσους τραυματισμούς, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμη καλύτερα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε».
Αναφερόμενος στον κόσμο της Πάφου, ο Σα Πίντο έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Δεν τα παρατάνε ούτε αυτοί, όπως και η ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ τον κόσμο και την πόλη της Πάφου. Μας αξίζουν οι επιτυχίες».
Για το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο ακολουθεί σε μόλις δύο ημέρες, ανέφερε:
«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σε δύο μέρες, είναι δύσκολο παιχνίδι και θα παλέψουμε για να το κερδίσουμε».
Όσο για τον μεγάλο στόχο της Πάφος FC, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος:
«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».





















