Τα πιο σημαντικά τελευταία γεγονότα από το μέτωπο του… πολέμου.

– Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah 1 εναντίον του Ισραήλ, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας και ανέφερε ότι «διαπέρασαν με επιτυχία τα αμυντικά συστήματα του ισραηλινού καθεστώτος»

– Οι ΗΠΑ στέλνουν την επόμενη εβδομάδα και τρίτο αεροπλανοφόρο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με ενημέρωση του CNN.

–  Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για την αντιβαλλιστική προστασία της Ελλάδας. .

– Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Γκίντεον Σάαρ, δήλωσε ότι «δεν γίνονται διαπραγματεύσεις με το ιρανικό καθεστώς», ενώ και το Ιράν ξεκαθάριζε ότι δεν πρόκειται να συρθεί στην αυλή του Λευκού Οίκου.

– Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε ένα χτύπημα στο Ιράν. Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι η Τεχεράνη έχει πολλά προβλήματα και θέλει να διαπραγματευτεί. «Μπορεί να το κάνω, μπορεί και όχι», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, όταν ερωτήθηκε για το αν θα προχωρήσει σε χτύπημα.