Ανάρτηση από τον Κωνσταντίνο Σεργίου με το… αντίο του από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός έγραψε:

Έφτασε η στιγμή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αποτελούν την τεράστια οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας η οποία για πάρα πολλά χρόνια ήταν το δεύτερο μου σπίτι.

Στη Νέα Σαλαμίνα μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά από τις ακαδημίες κατάφερα να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου και να γίνω αρχηγός στην αυτή την ιστορική ομάδα.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την ομάδα που με μεγάλωσε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια μεγάλη ομάδα, με πλούσια ιστορία, και είμαι βέβαιος ότι θα σταθεί ξανά στα πόδια της και θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει.

Κέρδισα πάρα πολλά από τη Νέα Σαλαμίνα και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να προσφέρω πίσω και να αποχωρήσω για την ώρα έχοντας μόνο φίλους και οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα διοικητικά συμβούλια, όλους τους προπονητές, φυσιοθεραπευτές και συμπαίκτες που συνεργάστηκα μαζί τους στη Νέα Σαλαμίνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια μου και τη σύντροφο μου για τις δύσκολες στιγμές που ήταν πάντα δίπλα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μάνατζερ μου, Χρήστο Μυλωνά, στους Δημήτρη Λάζο, Ανδρέα Λάζο, Γιώργο Καζαμία και τον άνθρωπο που με πήρε στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Τσούκα.

Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει στον υπέροχο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας.

Εις το επανιδείν