Μετά από κάποιους μήνες… σιγής, επανήλθαν στο προσκήνιο δημοσιεύματα όσον αφορά το μέλλον του Μάριους Στεπίνσκι στην Ομόνοια και περί επιστροφής του στην Πολωνία. Αυτή την φορά η ομάδα που γράφτηκε πως ενδιαφέρεται είναι η Βίντζεβ Βλοτζ.
Το μόνο σίγουρο είναι το ότι επίσημη πρόταση στα γραφεία των «πρασίνων» δεν έχει φτάσει. Διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και αποτελεί έναν κομβικό ποδοσφαιριστή αφού ας μην ξεχνάμε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την σεζόν που μας πέρασε.
Απ’ εδώ και πέρα, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά πρωτίστως, για να είναι εφικτό το σενάριο αποχώρησης του, θα πρέπει η Ομόνοια να λάβει τα χρήματα που θα απαιτήσει για τον Πολωνό φορ.
Μόνο έτσι θα είναι… εφικτό για Στεπίνσκι!
