Στον Καναδά, προ 15 ημερών, τα είχε κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος του ανθρωπίνου σώματος- αυτό που χρησιμοποιούμε για να καθόμαστε, κατά βάση. Σήμερα, ο Νόρις έβαλε την μπέρτα του αγωνιστικού Σούπερμαν στην Αυστρία και διέλυσε τους πάντες και τα πάντα.
Ο Βρετανός- που βλέπει τον teammate του να προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών- με μια σειρά από αλάνθαστους γύρους κι έναν άψογο, εκκωφαντικό τελευταίο πήρε την pole position στην Αυστρία και αύριο, στις 16:00, ξεκινάει με τα λευκά στην τετράτροχη σκακιέρα.
Το ευχάριστο για τον Λάντο είναι πως πίσω του θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρκ (που πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε από την Φεράρι του, αλλά και πάλι ήταν μισό δεύτερο πιο αργός από τον πιλότο της ΜακΛάρεν) και τρίτος ο Πιάστρι, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει μία σχετική… άνεση.
Χάμιλτον, Ράσελ, Λόσον (κι όμως, «ζει»), Φερστάπεν (που είδε τον γύρο του να καταστρέφεται εξαιτίας της κίτρινης σημαίας που «έβγαλε» ο Γκασλί κι ενώ φαινόταν ικανός για τη 2η θέση), Μπορτολέτο, Αντονέλι και Γκασλί συμπλήρωσαν τη δεκάδα της διαδικασίας των κατατακτήριων, που έδειξαν σαφή υπεροχή των ΜακΛάρεν- ή, για να είμαστε ακριβέστεροι, του Νόρις.
Θα μπορέσει να κυριαρχήσει και στον αγώνα; Αυτή είναι Η απορία, που θα έλεγε και μια ψυχή…