Δεν είπε πολλά για το θέμα ενίσχυσης στην Ομόνοια ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.
Εξάλλου δεν είναι και η δουλειά του αλλά από τα λίγα που είπε και με το ύφος που τα είπε καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι είναι διατεθημένος να κάνει πράξη τις επιθυμίες του Μπεργκ για 3-4 παίκτες πρωτοκλασάτους που θα κάνουν την διαφορά.
Για να πει κάτι ο πρόεδρος το οποίο δεν εμπίπτει στην δική του αρμοδιότητα πάει να πει ότι έχει συζητηθεί και έχει συμφωνηθεί να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπασταύρου είπε:

«Θα είναι 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής όμως προτιμώ να μην αναφέρω περισσότερα. Ο λόγος που λέω ότι είναι νωρίς είναι διότι οι περισσότεροι παίκτες περιμένουν να δουν τις ευκαιρίες, τις επιλογές τους. Αν κάποιος από τους στόχους που έχουμε, αποφασίσει ότι θέλει να υπογράψει πιο νωρίς φυσικά εμείς είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε, αλλά ρεαλιστικά δεν περιμένουμε κάτι τις επόμενες 1-2 εβδομάδες».