Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία και την ποιότητα που διαθέτει η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία είναι η αντίπαλος της Πάφος FC στον β’ προκριματικό του Champions League. Μάλιστα, το ρόστερ της έχει αξία 30 εκατομμυρίων ευρώ και διαθέτει αρκετά ταλέντα και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ).
Ένας απ’ αυτούς ήταν μέχρι πρότινος ο αρχηγός της, Εράν Ζαχάβι ο οποίος όμως αποχώρησε ως ελεύθερος μετά από τρεις σερί σεζόν. Ο 37χρονος επιθετικός αποτελούσε ηγετική μορφή εντός και εκτός γηπέδου. Σκόραρε 14 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι και παρά την ηλικία του ήταν παίκτης «κλειδί».
Με λίγα λόγια, ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο ο οποίος σχεδιάζει ήδη το πως θα μπορέσει η Πάφος FC να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
ΕΡΑΝ ΖΑΧΑΒΙ: Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για Καρσέδο…
