Στην Δόξα Κατωκοπιάς, μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν στην β’ κατηγορία, έθεσαν ως στόχο με νοικοκυρεμένο προϋπολογισμό η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.
Ο Άγης Καμένος παραμένει προπονητής της ομάδας και ο προγραμματισμός για στελέχωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τα δύο πρώτα μεταγραφικά «χτυπήματα» είναι στην μεσαία γραμμή με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, τους Σωτήρη Φοινίρη (7/9/1991) και Ανδρέα Χρίστου (12/3/1994).
Ο Φοινίρης την περσινή σεζόν ήταν ο αρχηγός της ΠΑΕΕΚ και αγωνίστηκε σε 20 αγώνες και ο Χρίστου αποχώρησε από την ΑΕΖ μετά από δύο χρόνια όπου πραγματοποίησε φουλ σεζόν σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία με 53 συμμετοχές συνολικά.
*Αριστερά στην φωτογραφία ο Σωτήρης Φοινίρης και δεξιά ο Ανδρέας Χρίστου.