Ο πρώην πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, με γραπτή του δήλωση προς τα ΜΜΕ επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίηση του για την αλλαγή ηγεσίας στην ΚΟΠ, κάτι το οποίο είχε ζητήσει δημόσια προ μηνών διάφορες δηλώσεις του.
«Πιστεύω ότι μετά και την παραίτηση του κ. Κούμα επιβάλλεται ριζική αλλαγή στα της ΚΟΠ, έτσι ώστε να εισρεύσει νέο αίμα στο Ποδόσφαιρο. Δεν πείθομαι ότι θα δούμε ουσιαστική αλλαγή και πρόοδο εάν συνεχίσουν στις θέσεις τους, πόσο μάλλον στο τιμόνι της Ομοσπονδίας άτομα ή άτομο του περίγυρου του απελθόντος προέδρου».
Ένα απλό ερώτημα που θέτει όλος ο φίλαθλος κόσμος μετά που κυκλοφόρησαν διάφορα τέτοια σενάρια περί διαδοχής του από άτομα που είναι για χρόνια δίπλα του, είναι γιατί δεν έκαναν ποτέ κάτι για να αλλάξει η πορεία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά αντιθέτως παρέμεναν στο πλευρό του;
Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με το αίσθημα του κόσμου ότι, σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται να δούμε καμία απολύτως πρόοδο στο ποδόσφαιρο μας. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να αποχωρήσουν όλοι για να γυρίσει οριστικά σελίδα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου».
«Δεν πείθομαι ότι θα δούμε ουσιαστική αλλαγή στην ΚΟΠ, να αποχωρήσουν όλοι…»
