Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 85-71 στον τέταρτο τελικό της σειράς, παρά την απουσία του Σάσα Βεζένκοβ, και με συνολικό σκορ 3-1 κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία του, παίρνοντας τα σκήπτρα από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τούρκος προπονητής συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την παρουσία που είχαν εντός του παρκέ, στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Μπαρτζώκας, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Εβάν Φουρνιέ.

Παράλληλα, μίλησε γενικότερα και για το ελληνικό μπάσκετ, τονίζοντας πως στην 30 χρόνων καριέρα του, πρώτη φορά συναντά τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Μπαρτζώκα ήταν καλύτεροι από εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους εκτός από έναν παίκτη τους.

Με ενόχλησαν όλα όσα έγιναν στο Game 2 που απολογήθηκα στον Αθλητικό Δικαστή.

Ο Μπαρτζώκας έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά και δίκαια πήρε το πρωτάθλημα».