Ναι μεν τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την κατάληξη των συζητήσεων με την υποψήφια εταιρεία για να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, όμως δεν μένει σε αδράνεια η διοίκηση στα θέματα οργάνωσης.
Βασικότερο εκείνο με τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Είτε εκείνα που τελειώνουν και θα χρειαστεί συμφωνία διακανονισμού, είτε και με συμβόλαια τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λόγω της αγωνιστικής παρουσίας τους, δεν δικαιώνουν παραμονή στον Αρχάγγελο.
Για το λόγο αυτό, τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό.
Στην πρώτη γραμμή τα συμβόλαια που τελειώνουν, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να μην έχουν καμία πιθανότητα παραμονής.
Ο στόχος της διοίκησης, είναι να μειωθούν οι εκκρεμότητες πριν τη νέα τάξη πραγμάτων στον Αρχάγγελο και μέσα από τις ανακοινώσεις που θα εκδοθούν, αναμένεται να ενημερωθεί ο κόσμος για τις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται.