Στην παρούσα φάση, οι πρώτες αποφάσεις όπως π.χ η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας ότι έγινε πρόταση στον Πέτροβιτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), γίνονται σε συνεννόηση της διοίκησης με το Βαγγέλη Σάμιο, ο οποίος είναι σε θέση να αξιολογήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή.
Έτσι θα συνεχιστεί το σκηνικό, μέχρι να βρεθεί άλλος προπονητής. Ο Σάμιος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και είναι ο άνθρωπος της διοίκησης για τον πρώτο προγραμματισμό.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, τη δεδομένη στιγμή οι παίκτες που θα μείνουν 100% στον Αρχάγγελο, φέρουν την ευθύνη του Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος δείχνει εμπιστοσύνη σε πολλούς Κύπριους αλλά και σε εκείνους τους ξένους που αγωνίστηκαν με αυτόν προπονητή.
Ο Λαΐφης, ο Σατσιάς, ο Αντωνίου, ο Καττιρτζής, ο Πιέρος, όπως και κάποιοι άλλοι νεαροί από την ακαδημία θα έχουν θέση στη νέα ομάδα μαζί με τους Βρόντη, Πολυκάρπου, Κούτσακο και ενδεχομένως κάποια άλλα παιδιά που ήταν με υποσχετική και θα κληθούν στην προετοιμασία.
Από πλευράς ξένων ο Περέιρα, ο Μιρ, ο Μάγιερ, ο Μαϊόλι, ο Κόρμπου, ο Μαρκίνιος, ο Ελ Αραμπί, ο Ντράζιτς και αν δεχτεί την πρόταση ο Πέτροβιτς θα μείνουν στον Αρχάγγελο.
Ίσως να επιστρέψει και να μείνει ο Σιπριάνο ενώ δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση για κανένα άλλο ξένο ποδοσφαιριστή.
Στο πλάνο είναι και ο Αμπάγκνα ο οποίος όμως τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να επιστρέψει για να παίξει.
Εξυπακούεται όμως, ότι από τους πιο πάνω, όσοι έχουν μεγάλα συμβόλαια, θα κληθούν για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση στους οικονομικούς όρους και αν δεχτούν, τότε θα μείνουν.
Ερωτηματικό η περίπτωση Μπέλετς, παρόλο ότι έχει συμβόλαιο, ενώ για τον Τεχέρα, δεν έχει ακόμα παρθεί απόφαση.
Για τη μεταγραφική ενίσχυση, θα αποκτηθούν 5-6 ποδοσφαιριστές για να δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στο νέο ρόστερ.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ: Οι πρώτες αποφάσεις, σε συνεννόηση με το Βαγγέλη Σάμιο…
