Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Media Day ενόψει του πρώτου τελικού:

Για το ότι η ομάδα χρειάζεται το τρόπαιο: «Φυσικά, μετά την απογοήτευση στο Άμπου Ντάμπι, που στην ουσία σε έναν τελικό δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε, ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών, αξίζαμε να χάσουμε. Μένει ένας πολύ βασικός στόχος, το πρωτάθλημα, που δουλεύουμε εννέα μήνες για αυτό. Οφείλουμε μεθαύριο να προστατέψουμε την έδρα μας, με τον κόσμο μας εδώ να κάνουμε το 1-0».

Για το τι μπορεί να κρίνει την σειρά: «Είναι ένα ντέρμπι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Αν αποτύχουμε το να πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά παίρνει πολύ αρνητικό πρόσημο. Θα παλέψουμε. Θα κριθεί στη θέληση, στην ικανότητα, στην τακτική. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας γιατί δουλεύουμε για εννέα μήνες για αυτό».

Για την πνευματική διαχείριση μετά το Final-Four: «Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Πρέπει να αφήσουμε το πριν για πριν. Αυτή τη στιγμή μετράει μόνο το τώρα και το μέλλον. Τώρα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».