Δημοσίευμα του Mozzart Sport κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τον Παπαγιάννη

Σε επαφές και μάλιστα προχωρημένες είναι ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργος Παπαγιάννη όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα, Mozzart Sport.

Σε αυτό επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις του παίκτη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν είναι οι καλύτερες, ο Εργκίν Αταμάν φέρεται να έχει αποφασίσει ότι τον θέλει στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Έτσι αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα…
«Πρόσφατα ο Γιαννακόπουλος είπε ότι θα προτιμούσε να επιλέξει άλλη λύση. Ο Παπαγιάννης τον εξόργισε όταν έφυγε από την Αθήνα το καλοκαίρι του 2023 λόγω της πρόσκλησης της Φενέρμπαχτσε. Το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ έκανε στη συνέχεια μια από τις περίφημες οργισμένες ομιλίες του. Κατέκρινε τον Παπαγιάννη ότι έφυγε λόγω της διαφοράς των 200.000 ευρώ, λέγοντας ότι δεν παίρνει αποφάσεις μόνος του, αλλά ακούει τους γονείς του για όλα.

Παρόλα αυτά, τον συγχώρεσε. Και έχει ήδη πει δημόσια ότι, αν και προσωπικά δεν θα τον αποκτούσε, δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα αν ο Εργκίν Αταμάν κρίνει ότι ο εκλεκτός είναι ο Παπαγιάννης. Φαίνεται ότι αυτό ακριβώς συνέβη. Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο σέντερ φέρεται να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να αντικαταστήσει στην ομάδα τον Τίμπορ Πλάις, το συμβόλαιο του οποίου λήγει», καταλήγει το δημοσίευμα της Mozzart Sport.