Δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/5/25, 18:00), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου του Απόλλωνα.

Λόγω ενός κωλύματος, θα πάρει παράταση και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη 29 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι η Συνέλευση θα είναι εκλογική, με τον Δώρο Αντωνίου να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διάδοχος του Γιώργου Αθηνή στην προεδρία του Σωματείου.

Θέματα:

1. Επικύρωση Πρακτικών της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.
2. Λογοδοσία Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων.
3. Έκθεση Ελεγκτών.
4. Παρατηρήσεις επί της Λογοδοσίας και της Έκθεσης των Ελεγκτών.
5. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Βάση το άρθρου 51, δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλα τα «τακτικά μέλη» που έχουν εξοφλημένη την συνδρομή τους μέχρι και την τελευταία διμηνία πριν από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Βάση του άρθρου 18, δικαίωμα να εκλέγουν έχουν όλα τα «τακτικά μέλη» που έκλεισαν τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στο Μητρώο του Σωματείου και να εκλέγονται όλα τα «τακτικά μέλη» που έκλεισαν έξι (6) μήνες μετά την εγγραφή τους στο Μητρώο του Σωματείου.