Πιθανόν να χρειαστούν ακόμα μέρες ( ίσως και μέχρι τέλος Μαΐου) να ολοκληρωθεί η συμφωνία που θα αλλάξει το σκηνικό σε ότι αφορά διοίκηση και όχι μόνο.
Οι διαδικασίες κάθε άλλο παρά απλές και σύντομες αποδεικνύονται και για το λόγο αυτό, γίνεται ήδη προεργασία ώστε να οργανωθεί ο Αρχάγγελος αναφορικά με τη νέα σεζόν.
Όταν λέμε οργάνωση, εννοούμε συμβόλαια παικτών θέμα προπονητή, προετοιμασία και πολλά άλλα ώστε η ομάδα να αποκτήσει τη νέα της ταυτότητα για τη σεζόν 2025-26.
Για το λόγο αυτό, γίνεται αξιολόγηση των συμβολαίων που τελειώνουν αλλά και αυτά που συνεχίζονται.
Ξεκάθαρά, ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες εξελίξεις θα γίνουν διαφοροποιήσεις σε σημείο τέτοιο που ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις-εκπλήξεις στις τελικές αποφάσεις.
Όπως μαθαίνουμε, στο μυαλό των διοικούντων, είναι να περιορίσουν αισθητά τα όποια οικονομικά ανοίγματα κάτι που σημαίνει προσεχτική επιλογή των μεταγραφών αλλά και να βρεθούν συμφέρουσες συμφωνίες με παίκτες οι οποίοι θα φύγουν αν και έχουν συμβόλαιο.

Με το τέλος της σεζόν (βλέπε 18 Μαΐου) αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο της νέας σεζόν με την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών που θα φύγουν από την ομάδα και μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο αριθμό του υφιστάμενου ρόστερ.