Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη σύσκεψη κορυφής που είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνει σήμερα η Live Sport, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί «παγωμάρα» σε όλα τα επίπεδα. Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία κίνηση για τις ανανεώσεις, την ενίσχυση της ομάδας και όλο αυτό γίνεται σε περιβάλλον εκκωφαντικής σιωπής!

Δεν είναι πρώτη φορά που παρατηρείται ένταση στις επαφές Λουτσέσκου-Σαββίδη και αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα επαφή των δύο ανδρών, ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς ή τελικά θα προχωρήσουν σε… διαζύγιο.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση εξαρτάται αποκλειστικά από τον Σαββίδη, ο οποίος καλείται να δώσει λύση, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον ΠΑΟΚ και να επηρεάσει την ομάδα στο θέμα της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.