Το Last Dance του Τζέιμι Βάρντι στο «Κινγκ Πάουερ» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Άγγλος φορ σκόραρε και έφτασε τα 200 γκολ σε 500 εμφανίσεις με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας και οι «Αλεπούδες» πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν με 2-0 την Ίπσουιτς.
Στο 23’ η Λέστερ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Βάρντι αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Άγγλος φορ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πάλμερ(1-0), πετυχαίνοντας το 200ό του γκολ με την φανέλα των «Αλεπούδων»! Στο 57’ η Ίπσουιτς άγγιξε την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Χάτσινσον δεν βρήκε στόχο για λίγο και στο 63’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον ΜάκΑτιρ. Τελικά στο 68’, ο Νιγηριανός εξτρέμ κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη του Εντιντί και με εξαιρετικό σουτ από δύσκολη γωνία, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 90’ η Ίπσουιτς είχε ακυρωθέν γκολ με τον Ντέιβις.
ΛΕΣΤΕΡ: Στόλαρτσικ, Τζάστιν(64’ Περέιρα), Κόαντι, Φάες, Τόμας, Σουμαρέ, Εντιντί, Ελ Κανούς, ΜάκΑτιρ(80 Έβανς), Αγιού(64’ Μόνγκα), Βάρντι(80’ Ντάκα)
ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Πάλμερ, Τουανζέμπε, Γκριβς, Ο’Σέι, Ντέιβις, Μόρσεϊ, Καζούστε(71’ Τέιλορ) , Κλαρκ(71’ Μπρόουντχεντ), Ενσίσο(71’ Τσάπλιν), Χάτσινσον, Χερστ(71’ Ντελάπ)