Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Final Four του BCL την Ουνικάχα Μάλαγα (9/11, 21:00), με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Ιμπόν Ναβάρο να τίθενται μετά από 7 χρόνια αντιμέτωποι σε ακόμα ένα παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Το 2018, πάλι στο Final Four του BCL, ο Σέρβος κόουτς είχε αποκλείσει στον ημιτελικό τον νυν προπονητή της Μάλαγα, όταν εκείνος καθόταν στον πάγκο της Μούρθια, φιλοδοξώντας να κάνει το ίδιο και φέτος.Μ

Ο Ναβάρο στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης στην εμπειρία του Σάκοτα, ενώ αστειευόμενος αναφέρθηκε και στην πολύ καλή κατάσταση του προπονητή της Ένωσης, τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει καθόλου, εν αντιθέσει με τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πίεση που έχει: «Είχαμε περισσότερη πίεση στο Βελιγράδι πέρυσι, λόγω της απογοητευτικής παρουσίας μας στο Final Four της Μάλαγα. Εγώ ένιωθα περισσότερη πίεση τότε. Προφανώς όταν κερδίζεις τίτλους είναι ωραίο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο και ειδικά το πρώτο εξ αυτών».

Για το πώς νιώθει που θα αντιμετωπίσει τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Η εμπειρία που έχω δεν είναι και η καλύτερη εδώ και θέλω να το αλλάξω αυτό. Παίζουν πολύ ελκυστικό μπάσκετ, είναι ομάδα που θες να τη δεις. Είναι πάντα ωραίο να αντιμετωπίζεις έναν προπονητή σαν τον κόουτς Σάκοτα».

Για το γεγονός πως ήταν μόλις 4 ετών όταν ο Σάκοτα ξεκινούσε την προπονητική: «Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχουν περάσει 7 χρόνια από το 2018 και το προηγούμενο Final Four στην Αθήνα και δεν έχει αλλάξει καθόλου! Αντιθέτως, εγώ έχω γίνει πολύ χειρότερα», είπε αστειευόμενος ο κόουτς της Ουνικάχα.