Προτελευταία αγωνιστική σήμερα στον όμιλο μας με καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών.

Ο αγώνας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Μάλτας θα διεξαχθεί στο National Stadium – Ta Qali και θα αρχίσει στις 20:00.

Η Εθνική μας μετά τις τελευταίες απώλειες από την Ανδόρα έμεινε στους επτά βαθμούς και έχασε την πρωτιά από τη Μάλτα, που βρίσκεται στους εννέα βαθμούς.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική, το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα θα είναι καθοριστικό ενόψει της διαμόρφωσης του βαθμολογικού πίνακα.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο η Εθνική μας επικράτησε με 2-1 και με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα θα περάσει ξανά επικεφαλής του ομίλου πριν από το φινάλε, πάλι εκτός έδρας  με τη Γεωργία στις 3 Ιουνίου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ρένος Δημητριάδης περιμένει από τις ποδοσφαιρίστριες μας την καλύτερη δυνατή παρουσία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάλογο αποτέλεσμα και ήταν χαρακτηριστικό το μήνυμα του πριν από την τελευταία προπόνηση.

«Είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής μας μέχρι τώρα. Θέλουμε και μπορούμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα της  νίκης, που θα μας ξαναφέρει στην πρώτη θέση και θα είναι επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που αρχίσαμε στη Λάρνακα τον περασμένο Φεβρουάριο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρένος Δημητριάδης.

Ενόψει του καθοριστικού αγώνα δυστυχώς υπάρχουν οι απουσίες της Ειρήνης Μιχαήλ, της Στέφι Χάρτυ και της Χρυστάλλας Χαραλάμπους λόγω καρτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γεωργία στην Τυφλίδα.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας:

1.Μάλτα 7-5 9
2.Κύπρος 7-6 7
3.Ανδόρα 5-6 4
4.Γεωργία 6-8 3