Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «nacionfutbol» αναδημοσιεύει ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της «RÉCORD» Χεσούς Ερνάντες, ο οποίος ισχυρίζεται πως η Γουαδαλαχάρα, το ψάχνει για την επιστροφή του Πελάδο.

«Φημολογείται η επιστροφή του Αλμέιδα. Ειδικά από τη στιγμή, που θα φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν. Η Τσίβας θα επικοινωνήσει μαζί του. Δεν θα είχε αντίρρηση για την επιστροφή του Αργεντινού στον πάγκο. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Τσίβας περιμένουν και δεν έχουν οριστικοποιήσει την πρόσληψη του Ντομενέκ Τορέντ.

Πλέον, μένει να δούμε αν υπάρξουν κι άλλες αναφορές που θα επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Ερνάντες για τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους προπονητές που είχε ποτέ η Τσίβας σε ολόκληρη την ιστορία της», αναφέρει η ιστοσελίδα «nacionfutbol».

Εμείς να θυμίσουμε βέβαια, πως τα ρεπορτάζ από το Μεξικό συνδέουν σχεδόν σε καθημερινή βάση τον Ματίας Αλμέιδα με ομάδες της χώρας και μάλιστα, πλην της Τσίβας, στο παιχνίδι το προηγούμενο διάστημα έβαζαν και την Μοντερέι. Όσον αφορά την ΑΕΚ, αναμένουμε το ραντεβού που θα υπάρξει μεταξύ του Μάριο Ηλιόπουλου και του Ματίας Αλμέιδα – προφανώς μετά την Τούμπα – από το οποίο, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα προκύψει και το επίσημο φινάλε των δύο πλευρών.