Συμβαίνει στην Πάφο ενόψει του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» όπου θέλουν να γραφτεί η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Το Κύπελλο μπορεί να σκόρπισε χαρά και περηφάνεια την περσινή σεζόν, το ίδιο και η ευρωπαϊκή πορεία φέτος αλλά ο τίτλος του πρωταθλήματος θα είναι δίχως αμφιβολία το… κερασάκι στην τούρτα.
Κόντρα στον Άρη, στην έδρα της την φετινή σεζόν μετράει δύο ισοπαλίες με την μία εκ των δύο να είναι η πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι στο κύπελλο. Αυτή την φορά ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο θα καταστρώσει το πλάνο για τη νίκη αφού μόνο έτσι θα εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς και τον τίτλο.
Γίνεται λόγος για παρουσία 6500 φίλων της ομάδας στο ντέρμπι τίτλου και είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών για να δει την Πάφος FC να στέφεται πρωταθλήτρια!