Και για σκεφτείτε να τους δούμε μαζί στο «Άνφιλντ»… Διότι η δήλωση του Μοχάμεντ Σαλάχ για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν αφοπλιστικά ξεκάθαρη! Λέτε να συνυπάρξουν στη Λίβερπουλ;

Μία δήλωση που ελάχιστοι θα περίμεναν, έλαβε χώρα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γκάρι Νέβιλ και το Sky Sports.

Μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη σεζόν που πραγματοποίησε, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο, αλλά και στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, όταν ρωτήθηκε από τον Γκάρι Νέβιλ για το αν θα χωρούσε στη Λίβερπουλ.

Η απάντησή του; Αφοπλιστική. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει και ξεκαθάρισε πως στο «Άνφιλντ» υπάρχει χώρος…