Πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τις εκατοντάδες χιλιάδες ζωές που θα σωθούν με τον τερματισμό, ας ελπίσουμε, αυτού του ατελείωτου ‘λουτρού αίματος’.(…) Θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις δύο πλευρές για να διασφαλίσω ότι αυτό θα συμβεί».
«Είμαι πολύ περήφανος για την ισχυρή και ακλόνητα δυναμική ηγεσία της Ινδίας και του Πακιστάν που είχαν τη δύναμη (…) να κατανοήσουν ότι έχει έρθει η ώρα να τερματίσουν τις συγκρούσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τόσους νεκρούς και καταστροφές», σημείωσε στο Truth Social.
Ο Τραμπ δεσμεύθηκε επίσης να «αυξήσει σημαντικά το εμπόριο με αυτά τα δύο μεγάλα κράτη».
Μακρόν: Πρώτη κίνηση, αλλά δεν αρκεί
Οι «άμεσες» διαπραγματεύσεις που πρότεινε ο Βλαντίμιρ Πούτιν μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, σε απάντηση στην «άνευ όρων» εκεχειρία που ζητούν το Κίεβο και οι σύμμαχοί του, είναι «μια πρώτη κίνηση, αλλά δεν αρκεί», απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Πηγή: newsit.gr