Η αναμονή τελείωσε, η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε (22/5, 18:00, Novasports Prime) στο Άμπου Ντάμπι για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε τη δωδεκάδα για τη σπουδαία αναμέτρηση στην Etihad Arena.
Μέσα ο Ματίας Λεσόρ, η σπουδαία επιστροφή του Γάλλου σέντερ έγινε πραγματικότητα. Ο Λεσόρ επιστρέφει στη σύνθεση των πρασίνων για πρώτη φορα από τις 19 Δεκεμβρίου 2024 και το παιχνίδι με την Μπασκόνια, όταν και τραυματίστηκε με κάταγμα περόνης. Ο Γάλλος δούλεψε ασταμάτητα, δούλεψε χωρίς να κατεβάσει ταχύτητα ούτε στο ελάχιστο και έτσι τέθηκε στη διάθεση της ομάδας του στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο.
Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Όσμαν, Παπαπέτρου, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γκέιμπριελ, Γιούρτσεβεν, Λεσόρ