Η παρέλαση της Παρί αν πάρει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/6) στα Ηλύσια Πεδία, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), από πηγή κοντά στο θέμα και την δήμαρχο του 8ου διαμερίσματος.
Τα Ηλύσια Πεδία θα είναι επίσης κλειστά για την κυκλοφορία το βράδυ του Σαββάτου από τις 20:00 (ώρα Κύπρου, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.
«Αρχικά, δεν ήμασταν υπέρ μιας παρέλασης επειδή οι καταστηματάρχες φοβούνται την αναστάτωση», εξήγησε στο γαλλικό πρακτορείο η Ζαν Χετεσέρε, δήμαρχος του 8ου διαμερίσματος όπου βρίσκεται η διάσημη λεωφόρος, μετά από μια συνάντηση για το θέμα εκείνο το πρωί με το αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού.
«Θα προστατεύσουμε τους εμπόρους», πρόσθεσε η δήμαρχος, ενώ πηγή προσκείμενη στο θέμα διευκρίνισε ότι θα τοποθετηθούν «διπλά εμπόδια» και στις δύο πλευρές των Ηλυσίων Πεδίων.