Η παρέλαση της Παρί αν πάρει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/6) στα Ηλύσια Πεδία, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), από πηγή κοντά στο θέμα και την δήμαρχο του 8ου διαμερίσματος.

«Αρχικά, δεν ήμασταν υπέρ μιας παρέλασης επειδή οι καταστηματάρχες φοβούνται την αναστάτωση», εξήγησε στο γαλλικό πρακτορείο η Ζαν Χετεσέρε, δήμαρχος του 8ου διαμερίσματος όπου βρίσκεται η διάσημη λεωφόρος, μετά από μια συνάντηση για το θέμα εκείνο το πρωί με το αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού.
«Όμως», συνέχισε, «συμφωνήθηκε ότι, κατόπιν αιτήματος της Παρί Σεν Ζερμέν και με την έγκριση του Μεγάρου των Ηλυσίων, θα γίνει παρέλαση σε περίπτωση νίκης, μεταξύ του κυκλικού κόμβου των Ηλυσίων Πεδίων και της Αψίδας του Θριάμβου».

«Θα προστατεύσουμε τους εμπόρους», πρόσθεσε η δήμαρχος, ενώ πηγή προσκείμενη στο θέμα διευκρίνισε ότι θα τοποθετηθούν «διπλά εμπόδια» και στις δύο πλευρές των Ηλυσίων Πεδίων.