Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την παρουσία του σε τέταρτο συνεχόμενο Final Four, καθώς βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο Ευρωλίγκας στην ιστορία του.

Πρώτη «αποστολή» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη (23/05, 21:00). Για την αναμέτρηση αυτή, μίλησε ο Εβάν Φουρνιέ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να αλλάξει το μπάσκετ που τον έφερε μέχρι εδώ.

«Είναι ένα διαφορετικό φορμάτ (από το ΝΒΑ). Στο τέλος είναι μπάσκετ και είναι το καλύτερο μέρος της σεζόν. Παίζεις κόντρα στους καλύτερους και θα είναι διασκεδαστικό. Θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ως ομάδα γιατί είναι ομαδικό το άθλημα. Δεν μπορώ να σας πω για το σκάουτινγκ και ποιον… θα μαρκάρω.

Βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, είχαμε επιτυχίες, παίξαμε καλό μπάσκετ, οπότε γιατί να αλλάξουμε… Θα προσπαθήσουμε πιο δυνατά αύριο. Εκτιμούμε που οι φίλαθλοι ήρθαν εδώ μαζί μας για να μας στηρίξουν. Είναι η ψυχή της ομάδας και ελπίζω να τα καταφέρουμε και για αυτούς», ανέφερε αναλυτικά.