Ανακοίνωση ενίσχυσης από τον ΑΣΙΛ.
Αναλυτικά:
Ο Σέργης Αβραάμ επιστρέφει στην ομάδα μας!
Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σέργη Αβραάμ, ενός παίκτη που γνωρίζουμε καλά και εκτιμούμε ιδιαίτερα. Ο Σέργης είχε φορέσει ξανά τη φανέλα μας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα του.
Μετά την πρώτη του θητεία στην ομάδα μας, ο Σέργης συνέχισε την καριέρα του σε αξιόλογες ομάδες, αποκτώντας εμπειρίες και αγωνιστική ωριμότητα. Αγωνίστηκε με συνέπεια και πάθος, κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο των συμπαικτών όσο και των αντιπάλων του.
Η επιστροφή του σηματοδοτεί μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας για τη νέα σεζόν.
Καλωσόρισες και πάλι, Σέργη!