Μετά από 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα της Ζενίτ, η Κράσνονταρ ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του ρωσικού ποδοσφαίρου
Την σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της ζει η Κράσνονταρ, που κατάφερε να σπάσει την αυτοκρατορία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που μετά από 6 χρόνια έπεσε από την κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μουράντ Μουσάγεφ κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Ντινάμο Μόσχας την τελευταία αγωνιστική και να κόψει πρώτη το νήμα, έναν βαθμό μπροστά από την Ζενίτ που την ίδια στιγμή κέρδιζε με το ίδιο σκορ της Αχμάτ Γκρόζνι.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δύο βαθμούς μπροστά από την Σπαρτάκ Μόσχας, που με τον Λιβάι Γκαρσία να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα (είχε άλλα δύο στο κύπελλο) διέλυσε με 5-0 την Χίμκι.