Ένα ξεχωριστό παιχνίδι από αυτά της κανονικής διάρκειας είναι αυτό με τη Φενέρμπαχτσέ για τα ημιτελικά του Final-4 επεσήμανε ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στην Τουρκία, μιλώντας παράλληλα για επικείμενη επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στο Άμπου Ντάμπι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρει πως μπορεί οι πράσινοι να νίκησαν δύο φορές τη Φενέρ στην κανονική διάρκεια της Euroleague αλλά το παιχνίδι που υπάρχει μπροστά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά.

«Αυτή η σειρά με έχει εξαντλήσει από κάθε άποψη. Δεν σκέφτομαι πολύ τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή. Πέρυσι, παίξαμε στα ημιτελικά εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι επίσης πεπρωμένο και μοίρα για μένα. Αντιμετωπίζω τουρκικές ομάδες.
Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε
», αναφέρει και καταλήγει…

«Η Φενέρμπαχτσε είναι επίσης μια πολύ δυνατή ομάδα. Είχε μια καλή σεζόν. Θα δούμε. Νικήσαμε τη Φενέρμπαχτσε τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Αθήνα φέτος. Αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με το Final Four. Αυτός που το αξίζει σίγουρα θα παίξει στον τελικό».

Για την επιστροφή του Λεσόρ:

«Περιμένω από τον Ματίας να παίξει στο Final Four. Δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, αλλά δουλεύει καλά. Είναι παραγωγικός. Περιμένω να ενταχθεί στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Περάσαμε σχεδόν τα τρία τέταρτα της σεζόν χωρίς τον Ματίας, τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά χρειαζόμαστε τον Λεσόρ στο Final Four. Ελπίζω να είναι εκεί με την ομάδα».