Τόσα γκολ είχε σκοράρει στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του ο Άντερσον Σίλβα. Δέκα συνολικά με την φανέλα της Φαμαλικάο στην Πορτογαλία το 2018/19.
Πλέον, όχι μόνο έχει ξεπεράσει το ρεκόρ του, αυτό έχει γίνει εδώ και μήνες, αλλά έχει βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά αφού με το τελευταίο που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα έφτασε τα 17 σε όλες τις διοργανώσεις. Με τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο 27χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να αυξήσει εκ νέου το προσωπικό του ρεκόρ.
Η… ρεζέρβα της Πάφος FC για την κορυφή της επίθεσης, έχει αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τους πρωταθλητές και αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον ποδοσφαιριστή… αποκάλυψη. Θυμίζουμε ότι είναι με την μορφή δανεισμού στην παφιακή ομάδα, από την τουρκική Αλάνιασπορ μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν.

Σόλωνας Κύπρου