Αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται σήμερα με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, στο εσωτερικό ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ ενώ στα παράλια, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση και την Τετάρτη μη αξιόλογη μεταβολή. Την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.