Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΝΠ Κώστας Στρατής σχολίασε τις αντιδράσεις στη δήλωση του Πέτρου Σάββα ότι το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας θα πρέπει να διεξάγεται με 17 ομάδες:
«Τόλμησε να πει την άποψη του ο φίλος Πέτρος Σάββας του Ολυμπιακού και ξεκίνησαν οι ειρωνείες, από τους γνωστούς πολέμιους. “Να τις κάνετε 30, 40 κλπ”.
Κύριοι, κραυγή αγωνίας για ιστορικές ομάδες ήταν, τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο. Δεν έχετε δυστυχώς αντιληφθεί, ότι αυτό που πέρασαν παραδοσιακές μικρομεσαίες ομάδες με την έλευση των πολλών ξένων και κοινοτικών, το περνούν σήμερα μεγαλύτερες ομάδες με την έλευση των επενδυτών. Βλέπουμε μεγάλες ομάδες να κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τις δικές μας και να εκφράζουν τη δική τους αγωνία για το μέλλον τους. Είδαμε προσπάθειες για αύξηση του πρώτου γκρουπ σε 8 για να χωράνε όλες, αλλά δεν είδαμε ειρωνείες.
Για αυτό, καλό θα ήταν, να αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια την κάθε τοποθέτηση και να προβληματιζόμαστε γιατί έγινε…».