Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της από τη Τότεναμ, στα προημιτελικά του Europa League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήγε στη Βαυαρία για να αντιμετωπίσει την Άουγκσμπουργκ. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, είχαν από ένα δοκάρι και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είχε ούτε ένα σουτ, με την Άουγκσμπουργκ να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και να απειλεί, σε αρκετές περιπτώσεις, την εστία του Τραπ. Όπως στο 10ο λεπτό, με το σουτ του Τσέσιγκερ, αλλά και στο 24′, όταν ο Βολφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Άιντραχτ προχώρησε σε δυο αλλαγές, με τους Κνάουφ και Μπαχόγια να περνάνε στο ματς. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έγινε πιο ζωηρή, με τον Κνάουφ να έχει τις πρώτες τελικές, για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, στο 51′ και στο 64′. Ενδιάμεσα, ωστόσο, η Άιντραχτ είχε δοκάρι με τον Εκιτικέ. Στο 67ο λεπτό, και η Άουγκσμπουργκ είχε δοκάρι, σε σουτ του Μπερίσα και, τρία λεπτά μετά, ο Κνάουφ βρέθηκε απέναντι σε κενή εστία, πλάσαρε, αλλά ο Τσέσιγκερ άπλωσε το πόδι του και έσωσε την Άουγκσμπουργκ. Πέντε λεπτά αργότερα, καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση του Γιαννούλη, σε προσπάθεια του Κρίστενσεν, ώστε η Άουγκσμπουργκ να μην βρεθεί πίσω στο σκορ. Πιο δραστήρια στην επανάληψη η Άιντραχτ, έφτασε κοντά στο 0-1, στο 78′, όταν ο Εκιτικέ νικήθηκε, σε τετ α τετ, με τον γκολκίπερ Ντάμεν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στο 82ο λεπτό, σε κεφαλιά του Τούτα, που έβγαλε ο γκολκίπερ της Άουγκσμπουργκ. Ο Φίλιπ Τιτς πέρασε αλλαγή, στο 86ο λεπτό, και, δυο λεπτά μετά, ο 21χρονος στράικερ της Άουγκσμπουργκ σούταρε και ο Τραπ έβγαλε σε κόρνερ.

Το 0-0 δεν άλλαξε, με την Άουγκσμπουργκ να βρίσκεται στην ένατη θέση και να στοχεύει σε έξοδο στο Conference League, ενώ, η Άιντραχτ βρίσκεται στη τρίτη θέση και σε τροχιά Champions League, αλλά η πέμπτη Φράιμπουργκ πλησίασε στους πέντε βαθμούς.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Ματσίμα, Γκοουβελέου, Τσέσιγκερ, Βολφ (79′ Κοντούσου), Γιάκιτς, Ονιεκά, Γιανούλης, Κόμουρ (61′ Γένσεν), Κλοντ-Μορίς (86′ Τιτς), Εσέντε (61′ Μπερίσα)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Κρίστενσεν, Τούτα, Κοχ, Τεατέ (56′ Κόλινς), Σαϊμπί (46′ Μπαχόγια), Σκίρι, Λάρσον, Μπράουν, Μπατσουαγί (46′ Κνάουφ), Εκιτικέ