Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου.

-Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Όπως είπε ο προπονητής, μας έλειπε η ένταση και το πάθος. Δεχθήκαμε δύο γκολ νωρίς και ήταν πολύ δύσκολο να μπει ξανά η ομάδα στο παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι πάνω απ’ όλα από την εμφάνιση, ήταν αποκαρδιωτική. Την αφήσαμε ήδη πίσω, έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη βδομάδα, δεν πρέπει να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, ήταν ο 54ος αγώνας μας στη σεζόν. Δεν ήταν η κούραση που επηρέασε, ίσως η ψυχολογική, αλλά αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες και ποτέ δεν σταθήκαμε σ’ αυτά».

-Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι ο αγώνας της χρονιάς. Όταν βγήκε το πρόγραμμα, όλοι κυκλώσαμε αυτόν τον αγώνα και είπαμε ότι θα δώσει το πρωτάθλημα. Με νίκη κατακτάμε και μαθηματικά τον τίτλο, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

-Για τη δήλωση Σπιλέφσκι ότι η πίεση είναι στην Πάφος FC: «Αν ο προπονητής της δεύτερης ομάδας που κυνηγά την πρώτη νιώθει ότι δεν έχει πίεση, δεν είναι λογικό. Αν δεν έχουν πίεση στον Άρη μπράβο τους, εμείς έχουμε πίεση και τη βάζουμε εμείς διότι έχουμε ψηλούς στόχους και τη χρησιμοποιούμε ως κινητήριο δύναμη».

-Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Φυσικά και θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις στους στόχους. Είμαστε προσηλωμένοι σ’ αυτόν τον αγώνα και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Άρη. Θέλουμε να πάρουμε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Λεμεσό».

-Τα αγωνιστικά: «Ο σίγουρος απόντας είναι ο Κίνα λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με την Ομόνοια. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Τανλόγκο».