Η αυστριακή ομάδα δεν τα κατάφερε εναντίον της Τζουργκάρντεν και έμεινε εκτός συνέχειας, με τους Σουηδούς να παίρνουν μια τεράστια πρόκριση, καθώς είχαν ταξιδέψει στην Αυστρία με το 1-0 στην πλάτη τους.

Ο αγώνας

Η Τζουργκάρντεν βρέθηκε στην Αυστρία με σκοπό να δώσει τα πάντα για την πρόκριση και έβαλε δύσκολα στην Ραπίντ, καθώς ο Ντάνιλσον στο 42′ έκανε το 0-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, η αυστριακή ομάδα είδε στο 45+1′ να γίνεται το 1-1, αφού ο Λάρσον σημείωσε αυτογκόλ και «ακύρωσε» το γκολ του συμπαίκτη του.

Οι Σουηδοί ωστόσο βρήκαν τις λύσεις και έφτασαν σε δεύτερο τέρμα κάνοντας το 1-2 και συνολικά το 2-2, στο 77′ με τον Κοσούγκι.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου εκεί η Τζουργκάρντεν βρήκε και τρίτο γκολ, αυτή την φορά με τον Γιούλικσεν και έκανε το 1-3 στο 97′.

Ο ίδιος παίκτης ήταν που στο 105′ έκανε το 1-4 και έβαλε την σφραγίδα στην ιστορική πρόκριση της ομάδας του.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών 

Φιορεντίνα – Ρεάλ Μπέτις

Τσέλσι – Τζουργκάρντεν